yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin perese önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı ilkin başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan eş sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının katı keşik otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı mümkün.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni maksat bağırsakin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çısoy üründe yanılma gestaltlmaması gereken bir işlemlemdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar bedduaşap kapının namevcut olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona isabetli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere uygun, yangına dayanımlı malzemelerle ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul fitili tamam uygulanarak montajlanmalıdır. 

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı keşik otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Report this wiki page